Annons

Stor motorhelg att se fram emot

En något rejäl motorhelg har Landskronaborna att se fram emot.
I morgon, lördag, är det åter dags för ett de större arrangemangen i Landskrona.

Landskrona Motordag som arrangeras av Road Riders MCC brukar locka tusentals till MC-klubbens lokaler på Faktorigatan. Redan vid 11-snåret drar det igång med MC- och bilutställning, swapmeet och massor av andra aktiviteter. Klockan 12 gästar Räddningstjänsten och visar upp sina bilar och klockan 14 drar det populära mopperacet igång.

Annons
 

På söndagen kommer sedan tystare motorer att kunna beskådas på Skeppsbrokajen. Det internationella Elbilsrallyt Oresund Electric Car Rally gör då ett stopp på kajen mellan 11.00-13.30 där det finns möjlighet för allmänheten att titta på bilarna och prata med tävlingsdeltagarna. Bland deltagarna noteras att  rallyföraren Tina Thörner samt dansdomaren Tony Irving finns med.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser