Annons

Från stadshuset till Rådhuset

På onsdagen gick det första flyttlasset från Landskrona stadshus till Rådhuset. Det är fritids- och kulturförvaltningens administrativa avdelning som framöver kommer att husera i Rådhuset.
Vi är ett tiotal personer som nu kommer flytta dit men snart kommer även stadens jubileumskontor att öppna i Rådhuset, säger förvaltningschef Göran Nyström.

Flytten beror dels på andra förvaltningars behov av nya lokaler, men framför allt ser Fritids- och kulturförvaltningen en stor fördel för sin verksamhet, att vara placerade mitt i Landskrona centrum.
– Att ha vår verksamhet mitt i centrum kommer att framöver förstärka vår kontakt med de boende i Landskrona. Det ser vi mycket fram emot, säger Marija Filipovic, avdelningschef administrativa avdelningen, fritids- och kulturförvaltningen.

Annons
 

– Vi ser mycket positivt på att Rådhusets vackra lokaler kommer till användning igen efter att Tingsrättens administration flyttat ut. Nu är lokalerna renoverade och det är med glädje vi tillför nytt liv i en av stadens viktigaste byggnader, säger Göran Nyström som alltså inom kort intar första våningen i Rådhuset.
– In genom huvudentré och sen till vänster, avslutar han.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser