Annons

Centrum för Arbetarhistoria i ny samverkan med skolorna

Centrum för Arbetarhistoria och Landskrona stad har tecknat en ny överenskommelse om samarbete. Nytt i överenskommelsen är att Centrum för Arbetarhistoria och Landskrona stads utbildningsförvaltning gemensamt ska utveckla sitt samarbete gällande stadens grundskolor och gymnasieskolor.

Landskrona stad förbinder sig att tillhandahålla lokaler för Centrum för Arbetarhistoria och Lunds universitet i Villa Fridhill och Nymanska fastigheten. Lokalerna upplåtes som tidigare hyresfritt för Centrum för arbetarhistoria.
– Det är glädjande att vi nu kan gå vidare med vårt samarbete inom ämnet historia. I år har vi startat med en forskningscirkel ledd av Lunds universitet för lärare i historia i grundskolan och gymnasieskolan. Den har gett mersmak och nu kan vi gå vidare med seminarier och forskarskolor, säger Tomas Johansson, chef för utbildningsförvaltningen.

Annons
 

Avtalet mellan Centrum för Arbetarhistoria och Landskrona löper fram till och med 2015-08-31.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser