Annons

17-åringen kvar i häkte

17-åringen som misstänks för att ha mördat sin två år äldre syster omhäktades på torsdagen. Pojkens försvarare Urban Jansson ville att han skulle släppas fri eftersom det inte presenterats några fler bevis men tingsrätten i Lund tyckte inte som advokaten. Han fick inte heller gehör för önskemålet att få pojken omhändertagen av socialtjänsten enligt lagen om vård av unga (LVU).
– Jag tycker inte det är rätt att en så ung man sitter häktad med restriktioner under så lång tid. Jag är den enda kontakt han har med omvärlden och det är mycket tufft för honom även om han än så länge håller ihop, säger Urban Jansson till Landskrona Direkt. En ny omhäktningsförhandling kommer att ske den 24 maj.

Läs även

  • Misstänkta kvinnan frisläppt
  • Överklagan och begäran om omhäktning
  • Många hedrade mordoffer
  • Brodern häktad för mord – mamman för anstiftan
  • Mamman förnekar brott
  • Misstänkt kvinna gripen
  • Hård kritik mot kommunen
  • Bilden klarnar kring mordet
  • Mordmisstänkt nekar till brott
  • Kvinna knivskuren till döds vid familjedrama

 

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser