Annons

Succéband tillbaka på Tages

Hösten 2010 gästade Åhus Swing Band jazzklubben Jazzhouse i Landskrona och gjorde stor succé. Under förra året hörde bandledaren av sig och undrade om de kunde få komma tillbaka till Jazzhouse, ty som han uttryckte det, Tages är den bästa lokal vi har spelat på näst efter Nalen i Stockholm.

Fredagen den 25 maj återkommer Åhus Swing Band till Tages och framför sin musik, som till största delen består av storbandshits och swinglåter från 40-, 50- och 60-talen. Man har utökat ”brasset” med en trombon och bandet består nu av elva man och en vokalist.
För dem som vill uppleva musik från flydda ungdomstider är det bara att boka in fredagen den 25 maj och komma till Tages, ”Landskronas Nalen”. Orkestern spelar mellan kl 20:00 och 23:00, insläpp från kl 19:00, låter Bertil Svensson meddela.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser