Annons

Gospelsugna efterlyses Köreledaren Åsa Otterlund vill ha många sångsugna till sin sommargospelkör – en projektkör där medlemmarna ska vara mellan femton år och ”hur gammal som helst” och där deltagarna inte behöver ha några förkunskaper.

Sommargospelkören är en sångglad och stor projektkör som återuppstår varje vår. Nu är det dags igen och alla gospelsugna  – med eller utan förkunskaper –  i åldrarna femton till ”hur gammal som helst” är välkomna.

Årets sommargospelkör leds av Åsa Otterlund,  kantor och musiklärare som arbetar som  musikpedagog i Landskrona församling.
– Sommargospelkören kommer att repetera på tisdagar mellan klockan18.30 och 20.30, berättar hon. Repetitionerna startar den 29 maj och sen håller vi på varje tisdag till och med vecka 28 – vi övar i Landskrona församlingshem.
– Alla mellan femton år och uppåt är hjärtligt välkomna att anmäla sig och det behövs inga som helst förkunskaper för att vara med.

Annons
 

Sommargospelkören gör två framträdanden:
Torsdagen den 12 juli kl. 19.00, gospelmässa i Sofia Albertina kyrka
Söndagen den 15 juli kl.11.00, under den avslutande Karnevalsgudstjänsten som i år firas i församlingens eget karnevalstält, i parken invid Sofia Albertina kyrka.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser