Annons

Fler jobb till varvet

Rederiaktiebolaget Eckerö utför stålarbetena för sitt nyförvärv på Öresund Drydocks AB.
Vi har diskuterat med fem varv i norra Europa angående nödvändiga stålarbeten för anpassning av vårt nyförvärv till kommande trafik mellan Helsingfors och Tallinn, säger Rederiaktiebolaget Eckerös, VD, Björn Blomqvist, i ett pressmeddelande.
– På basen av de inkomna offerterna har vi beslutat att inleda slutförhandlingar med Öresund Drydocks AB i Landskrona.

Arbetet inleds så snart parterna är  överens om detaljerna och beräknas ta cirka 2 månader i anspråk. Det är i detta skede endast fråga om stålarbeten, bland annat skrovförstärkningar för anpassning till isklass 1A och de strukturella förändringar som måste göras för att bygga en butik med tillhörande lagerlogistik. Planeringen kring inredningsarbetena pågår och beslut över var dessa kommer att utföras kommer att  tas senare. Det är fortfarande öppet huruvida dessa arbeten också kommer att utföras i Landskrona.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser