Annons

DF och SD tycker lika

I söndags höll regiongrupperna hos Dansk Folkeparti och Sverigedemokraternas ett  gemensamt möte på Landskrona Citadell. Utöver guidning och middag avverkades två ”debatter” dels med regiongruppsledarna Jens Leandersson (SD) och Kenneth Kristensen Berth (DF) samt en mellan riksdagsledamot Carina Herrstedt (SD) och folketingsledamot Liselotte Blixt (DF). Det debatterades regionala frågor som tillväxt, HH-tunnel, arbetsmarknads- och bostadspolitik samt invandringspolitik.
En stor succé och givande för alla medverkande att lyssna på hur lika vi tycker i mycket och hur vi kan utveckla vårt samarbete, ansåg en nöjd arrangör i form av SD Landskronas ordförande, Stefan Olsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser