Annons

Filmpremiär på teatern

Lördagen 12/5 kl.13.00 genomför Kulturskolan en kortfilmsfestival på Landskrona teater. I samband med festivalen premiärvisas filmen Kärleksroulette För manus och regi svarar Victoria Dahl. Medverkar gör bland annat Tuva Hildebrand – Petersson, Ossian Contassot och Aslög Hildebrand.
Den här premiären är unik då det handlar om den första kärleksfilm som Kulturskolans filmkurs har producerat. För två år sedan fick vi motta ett pris på Pixelfestivalen för Bloody Rose of Texas, säger Vanja Drazic Bell som är filmpedagog på skolan.

Premiärvisningen kommer att föregås av andra kortfilmer, såsom musikvideor, skräckisar med flera, som producerats på Kulturskolan.
– Vi bjuder in alla filmintresserade till visningen. Det är vår förhoppning att stadens filmentusiaster dyker upp och hyllar sina unga lokala filmskapare, säger Peter Cemjack som är producent på Kulturskolan. Tiden för visningen är medvetet vald för att folk ska vara klara med sin shopping och ha hunnit luncha också.

Annons
 

Biljetter köpes på plats. Kassan öppnar 12.30. Entrén är 40 kr.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser