Annons

Upplev Landskrona via en ny app

Söndagen den 13 maj lanserar Fritids- och kulturförvaltningen, Landskrona stads första mobilapp.  Appen; kallad ”Upplev Landskrona”, fokuserar i första hand på alla de vandringsleder som finns i kommunen.

Appen som redan nu finns för nedladdning innehåller kartor med gps-funktion, informationstexter och bilder över stadens leder och slingor, men även information om var man hittar grill- och rastplatser, toaletter och bad- och fiskeplatser m.m.
Upplev Landskrona ger oss nya möjligheter att informera och inspirera människor till att upptäcka Landskronas vackra natur och omgivningar, vare sig dessa personer är från Landskrona eller kommer som besökare. Vår förhoppning är även att framöver kunna utveckla appen till en komplett ”Landskrona app”, med information om stadens kulturliv, shopping och aktiviteter. Det hade ju varit jätteroligt att kunna lansera en ny version av appen i anslutning till det kommande 600-års jubileet, säger Tom Sörensson, verksamhetsutvecklare på fritids- och kulturförvaltningen.

Annons
 

Invigning av Upplev Landskrona
Den 13 maj kl. 11.00 – 14.00 inviger fritids- och kulturförvaltningen appen Upplev Landskrona.
Plats: Borstahusens camping
Invigningen sker med en aktivitetsdag på stranden. Förutom tillfälle att prova olika aktiviteter såsom geocashing, drakflygning, boule, stavgång med uppvärmning tillsammans med Friskis & Svettis och mycket mer bjuder förvaltningen på grillad korv med bröd.

PROGRAM
11.00 Genomgång av app och framtidsplaner
11.15 Uppvärming med Friskis & Svettis
11.30 Start stavgång
 Start guidad tur (ca 1 h)
 Boule, geocaching, drakflygning
12.30 Korv- och pinnbrödsgrillning

Medverkande föreningar: West Winds IK och Friskis & Svettis

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser