Annons

Publikfavorit klar för karnevalen

Idag presenterade arangörerna av sommarens karneval tre skånska akter som ska förgylla festen. Ett av namnen är dessutom en riktig publikfavorit.

Det är nu klart att Joddla Med Siv spelar på Landskronakarnevalen I sommar. Skånebandet som blandar rock och folkmusik med reggaeinfluenser är enligt arrangörerna en mycket efterlängtad bokning.
Av alla de tips vi har fått in från allmänheten via Facebook, vår hemsidan och e-post ligger Joddla Med Siv ständigt på topp tre av de mest önskade artisterna. Även Apopocalyps som också är bokade ligger på topp tre och därför är det otroligt kul att vi har lyckats
knyta till oss båda,
berättar Sebastian Swärd, projektsamordnare för
karnevalen. Joddla Med Siv kommer att spela på Rådhustorgets stora scen lördagen den 14 juli.

Annons
 

Är du go, Panda Da Panda?
De skånska bokningarna fortsätter med Ystads mest dansanta akt, Panda Da Panda somär klar för Actionscenen, fredagen den 13 juli.

Till det nya Slow Motion-området kommer Anna Hertzman, född 1987 i Östra Grevie, uppväxt i Skurup och kanske mest känd för albumet ”Va fan”. Musiken kommer direkt från hjärtat och med sina innerliga och ibland tuffa texter har hon lyckats fånga en stor publik i hela landet. Vid sidan om musiken är Anna ambassadör för organisationen Ung Cancer, där hon skapat en egen filmserie som heter ”Anna Bjuder Till”.

Övriga artister som är klara är för karnevalen den 12-14 juli: Apopocalyps, Lisa Miskovsky, Mary N’Diaye, Drill & Drull, Kalle Baah, Anna Christoffersson, Discoteka Yugostyle, Budji, Carolina Wallin Pérez, Jasmine Kara och Dan Hylander.

Läs mer om karnevalen på http://landskronakarnevalen.nu/

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser