Annons

14 derbyn för Falcons

Nu är den preliminära serieindelningen klar för innebandyns division 1 Södra Götaland. Står sig serieindelningen har Falcons inte mindre än 14 heta Skånederbyn att se fram emot kommande säsong.

Innan serieindelningen ska fastställas har samtliga föreningar möjlighet att inkomma med förslag på förändringar som förbättrar helheten. Föreningar har nu fram till söndag 6 maj kl. 24.00 på sig att inkomma med eventuella synpunkter och förbättringsförslag.

Annons
 

För Landskrona Falcons del innebär det att det blir betydligt kortare resor och förhoppningsvis mycket mer publik tack vare de många derbyna. Hela åtta lag är från Skåne i den preliminära serieindelningen.  Säsongens längsta bortamatcher blir mot Sävsjö och Slätafly, och dessa hade betraktas som korta bortamatcher i Allsvenskan.

Det blir en del intressanta möten med före detta spelare och ledare i Landskrona Falcons, bland andra Christoffer ”CH” Johansson i Lagan, Conny Camper, Marcus Pålsson och Fredrik Persson i Åstorp/Kvidinge. Mattias ”Hacke” Johansson i Malmhaug samt Christian Persson och Tom Åkesson i Palmstaden för att nämna några.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser