Annons

Silver i SM-genrepet

Under lördagen var Landskrona Kvinnliga GF på en snabbvisit i ett vårvarmt Stockholm. Vårpokalen för trupper och Duo avgjordes i Sjöstadshallen i Hammarby Sjöstad.

Massor med gymnaster i alla åldrar var på plats för att göra upp om medaljerna. Även en del norska trupper fanns på plats. För LKGF:s del var det ungdomstruppen som är ganska nykomponerad av ett litet glatt gäng, som skulle ut på golvet med sitt fristående.
Flickorna gjorde verkligen vad de kunde i den hårda konkurrensen mot trupper som har något högre genomsnittsålder än Landskronaflickorna. Två fina körningar och en hedrande sjätteplats blev resultatet.
Truppen består av Julia Olsson, Meja Engdahl-Petersson, Viktoria Johansson, Sejla Delkic och Emely Örtberg.
Vann gjorde Stråssa GF.

Annons
 

Duon från LKGF bestående av Odina Linderos och Anna Lindahl gjorde en mycket bra första omgång, men hade en lite försmädlig miss i andra då tunnbanden kolliderade. Trors detta såg det väldigt bra ut och både Anna och Odina var nöjda med sin insats. En femtaplats blev resultat.
Duo-klassen vanns av Johanna Bonow och Marija Nedic från Nevis RG.

I juniortrupp blev det silver till Landskronaflickorna. Lite för många små misstag i första körningen och en rejäl i andra gjorde att siffrorna blev lite låga. Men ett ganska bra gensrep inför SM i Uppsala nästa helg ändå tyckte Erika Gustafsson, Isabelle Risberg, Emma Lindahl, Wilma Mårtensson, Olivia Kristensson-Nilsson och reserv Odina Linderos.
Junirotruppen vanns av Njård Turnförening från Norge.

Tränare för flickorna var Wiktoria Matulaniec och domare som vanligt Jenny Engdahl-Petersson.
– Stort tack till de föräldrar som fick kasta sig i sina bilar, lämna sina jobb och köra oss i ”ilfart” till Lund när Skånetrafiken strulade till det i fredags, och nästan gjorde så att vi missade Stockholms tåget, avslutar Jenny Engdahl-Petersson sin i vanlig ordning, helt utmärkta rapport.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser