Annons

OPA! ger konsert på teaterrestaurangen

Kulturskolan i Landskrona ligger inte på latsidan. Just nu pågår som bäst föreställningsperioden med succén Peter Pan som avslutas på lördag. Nästa evenemang sker fredag 4/5 kl.19.00. Då arrangeras en konsert med folkpopgruppen OPA!.

Gruppen som nyligen medverkade i Melodifestivalen 2012 genomför under maj en turné i södra Sverige och Landskrona blir ett av stoppen.
– Efter en fantastisk resa i Melodifestivalen med sången ”Allting kommer att bli bra igen” tar vi ytterligare ett kliv med vårt första album, ”Tills du kan sjunga med”, säger Michael Sideridis som är sångare och kompositör i OPA!

Annons
 

– Med musik som förenar den grekiska traditionen med pop och svensk visa så tycker vi att vi har åstadkommit ett alldeles eget sound som fyller en lucka i svenskt musikliv, menar Michael Sideridis, som också är verksam som pianolärare och dirigent för Gilgameshorkestern på Kulturskolan.

OPA! håller som bäst på med sina turnéförberedelser i samband med vårens skivsläpp. Naturligtvis kan skivan köpas på plats. Det finns ett begränsat antal platser till konserten och det är först till kvarn som gäller. För mer information om biljetter se www.landskrona.se/kulturskolan

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser