Annons

MORDET PÅ 19-ÅRINGEN Misstänkt kvinna gripen

Polisens utredning av fallet med den mördade 19-åriga flickan i Landskrona fortsätter. Vid 18-tiden på onsdagen greps en 39-årig kvinna som skäligen misstänkt för mord alternativt anstiftan till mord. Kvinnan anhölls klockan 20.45.

Hd.se uppger att det är mamman till offret och den 16-årige misstänkte som sitter anhållen På polisens informationsavdelning vill man dock inte kommentera påståendet.
– Det är en uppgift som inte kommer från oss. Vi vill i nuläget inte i berätta om vilket förhållande kvinnan har till varken den mördade flickan eller till den misstänkte 16-åringen, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson, informatör på polisen i Helsingborg.

Annons
 

Vad gäller såväl förhör med kvinnan som den misstänkte 16-årige brodern eller den tekniska undersökningen är polisen förtegen.
– Vi lämnar inte ut något just nu, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson. Polisen berättar inte heller om man funnit mordvapnet eller ej.
– Inga kommentarer.

Förhören med de båda misstänkta kommer att fortsätta under torsdagseftermiddagen och senast klockan 12.00 imorgon, fredag måste åklagare ta beslut om 16-åringen ska häktas.
– De kan sitta anhållna i 72 timmar. Sedan måste åklagaren ta beslut om häktning eller ej, avslutar informatören.

Läs även

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser