Annons

Vad är den värd?

Pia Staël von Holstein är VD och intendent på Skånes Auktionsverk och välkänd expert i SVT:s populära program, Antikrundan sedan 2006. Hennes specialiteter är möbler, konsthantverk, smycken samt europeisk och orientalisk keramik.

Idag kan du träffa henne på Pumphuset klockan 19. Tag med dina dyrgripar så tar Pia hand om dem, berättar och bedömer skick och kvalitet och gör en värdering. Max tre föremål per person.

Annons
 

Pia Staël von Holstein kunde förra helgen glädjas åt en framgångsrik kvalitetsauktion på Skånes Auktionsverk. En nyhet som bidrog till framgången var alldeles säkert att man nu även sände den live över Internet.  


Skånes Auktionsverks, vårkvalité sändes direkt över Internet.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser