Annons

Mordmisstänkt nekar till brott

Den snart 17-årige pojke som sitter hos polisen, skäligen misstänkt för mord på en 19-årig kvinna natten mot tisdagen, har i inledande förhör förnekat brott. Något med djupgående förhör har dock inte hållits ännu.
– Allt lutar åt att man kommer att hålla de första riktiga förhören imorgon onsdag, säger advokaten Urban Jansson som kommer att företräda den misstänkte.
– Killen är samlad men dämpad. Det här är ingen trevlig situation för någon, minst av allt en så ung person.

Ett 20-tal poliser håller som bäst på att försöka kartlägga offret likväl som den misstänkte.
– Att det är ett familjedrama kan vi bekräfta och även att de inte bor på samma adress. Om någon av de två bodde på adressen för händelsen är dock inget jag kan kommentera, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson, informatör på polisen i Helsingborg.
– Vi försöker ta reda på vad som hänt de båda under det senaste dygnet och detta gör vi genom såväl tekniska undersökningar som vittnesförhör och dörrknackning i fastigheten där kvinnan bragtes om livet.

Annons
 

Läs även: Kvinna knivskuren till döds vid familjedrama

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser