Annons

En till sjukhus efter skottlossning

Strax efter klockan 21 på onsdagen fick polisen ett anonymt tips om att en man blivit skjuten i benet med flera skott i korsningen av Östergatan och Brocksgatan. Ett stort polisuppbåd ryckte snabbt ut och fann ett tiotal personer som befann sig hundra meter från platsen för skottlossningen, i korsningen av Brocksgatan och Ödmansonssgatan. Den skadade, en 21-årig man, hade själv tagit sig till sjukhus för vård och enligt uppgift ska det inte röra sig om några allvarligare skador.

Polisens undersökningar pekade mot en 19-årig kille som greps i en lägenhet klockan 22.15 och på natten beslutade åklagare att han skulle anhållas.
– De som befann sig på platsen när polisen kom dit var inte särskilt pratglada. Därför vet vi inte vad som föranledde skottlossningen, säger Jörgen Petersson, stationschef i Landskrona som dock har sina aningar.
– Det rör sig med all säkerhet om en uppgörelse av något slag. Såväl den misstänkte som mannen som är skjuten är för oss mycket välkända personer för såväl vålds- som narkotikabrott.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser