Annons

Falcons tjejer skånska mästare

På söndagseftermiddagen tog Falcons ”yngre” damer guldet i damjuniorer 20 Skånska mästerskapet. Detta efter att ha besegrat Malmö FBC i en rafflande final.

Helgen började annars tidigt för tjejerna med samling redan kl. 8.00 på lördags morgonen nere i Trelleborg. I gruppen hade Falcons, Hjärnarp och Gårdarike och det skulle vara dubbelmöten, alltså fyra matcher under lördagen. Falcons kunde tämligen enkelt ta sig vidare som gruppsegrare.

Annons
 

På söndagen bjöds Falconsspelarna på sovmorgon då semifinalen mot Helsingborg FC inte började förrän 11:45.
– Om tjejerna var laddade på lördagen var det inget mot var de var nu. Det var nästan helt tyst i bilen hela vägen ner till Bunkeflostrand, meddelar Thomas Bengtsson.
Efter en 3-1 seger var sedan finalplatsen säkrad. I finalen väntade Malmö FBC och tjejerna var rejält revanschsugna sedan de förlorat senaste seriematchen på sudden. Även finalen skulle gå till förlängning efter 1-1 vid full tid. Denna gången var det dock Falcons som 6,27 in i förlängningen kunde avgöra och därmed kan titulera sig Skånska mästare.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser