Annons

BBK-seger i premiären

Ett fokuserat BBK gav sig själva en mycket bra start på seriespelet då Västra Karups IF besegrades med 5-0.

Borstahusens tränare Magnus Kjellson kunde glädjas åt en gedigen insats där samtliga spelare förtjänar ett plus. Efter en något trevande matchinledning så tog BBK över initiativet i takt med att premiärnerverna släppte. Det dröjde till den 27:e minuten innan hemmalaget tog ledningen. Filip Hansson blev årets premiärskytt. Filips distansskott borrade sig in i nätmaskorna och hemmalaget fick jubla en första gång. Tio minuter innan paus utökade BBK på ledningen. Ett snabbt väggspel gav Christian Andersson ett fritt läge som han förvaltade på bästa sätt.

Annons
 

Direkt i början av andra halvlek utökade Rasmus Andersson målskörden när han från snäv vinkel tråcklade in bollen. Christian Andersson blev tvåmålsskytt när han med kvarten kvar efter en konstant BBK-press till slut kunde skjuta bollen i mål.

Timi Biotonye fastställde slutresultat i sista matchminuten när han med ett distinkt skott förpassade bollen in i nätmaskorna. I nästa omgång väntar Helsingborgslaget Croatia för BBK.


Krutet är torrt hos tidigare BoIS- och TFF:aren Christian Andersson som svarade för två mål i premiären. Foto: Patrik Henriksson

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser