Annons

Kapten Röd till antirasistgala

Årets artist och vinnaren av Guldmicken på P3 Guldgalan, Kapten Röd, kommer till Landskrona, den 16 maj, för att spela på antirasistgala.

Det är IF Metall Nordvästra Skåne som arrangerar och temat för aftonen är ”Alla människors lika värde”. Varje år arrangerar IF Metall ett evenemang som tar strid mot främlingsfientlighet och rasism. Precis som förra året, satsar man på ett heldagskoncept. Under förmiddagen bjuds därför Landskrona kommuns åttondeklasser till Landskrona Teater. Det blir en energifylld upplevelse med komikern/hiphoparen Behrang Miri i centrum.
På kvällen blir det reggaegung för allmänheten, med Kapten Röd på Tages Landskrona.

Annons
 

– I år är vi särskilt glada för att ha bokat en sådan stor och populär artist som Kapten Röd. Det kommer att bli en fantastisk afton. Jag förväntar mig ett knökfullt Tages, i reggaestaden Landskrona, med människor i alla åldrar som tillsammans tar strid mot främlingsfientlighet och rasism, säger Kenth Hellqvist, ombudsman hos IF Metalls och en av initiativtagarna till arrangemanget.
– Jag är djävulskt nöjd över denna bokningen. Jag lovade ju att jag skulle ordna ännu en reggaeartist med militär grad, säger Niclas Lundblad på Tages, följt av en blinkning och ett brett smajl.

Evenemanget äger alltså rum den 16 maj. Först med stand up comedy på förmiddagen, på Landskrona teater, och därefter Kapten Röd-spelningen på Tages Landskrona, insläpp från 21.00.

Kvällsarrangemanget är öppet för allmänheten, och biljetterna säljs via Landskrona Turistbyrå från och med onsdag 18 april.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser