Annons

Det händer idag

Idag kan man åter cykla på den nyasfalterade cykelbanan genom Slottsparken vid Slottscaféet.

I går pratade vi lunch och idag kan vi tipsa om att det är lunchkonsert i Sofia Albertina kyrka. Det är något som sker varje onsdag klockan 12.10 och efter  konserten serveras hemlagad soppa med bröd, kaffe och kaka till självkostnadspris 40 kr.

Annons
 

Framtidsfrågor
I eftermiddag kommer delar av regeringens Framtidskommission till Landskrona och Allvar Gullstrandsgymnasiet där bland annat en paneldebatt ska avverkas.

På tal om framtid. Idag är det sista dagen att anmäla sig till morgondagens information och inspiration hos Nyföretagarcentrum om att starta eget företag och lyckas. Mer info på http://drivaeget.com/

Service
Klockan 16 samlas ledamöterna i servicenämnden för sedvanligt månadsmöte. En liten serviceåtgärd kan göras på
 http://www.landskrona.se/Demokrati/Politik–Politiker/Namnder.aspx  där ett L kan plockas bort och länken fixas så att den leder rätt.  (Se bilden nedan!) Ta det på punkten ”övrigt” Bosse!

Levande klockspel
Sofia Albertinas klockspelsförening – Levande Klockspel –  arrangerar klockspelskonsert med Bengt Sydmark och Martin Hasselgren. Det blir kaffeservering klockan 18.30 följt av klockspelskonsert klockan 19.00. Guidning i Sofias klockspelstorn efter konserten.


Någon dagordordning har vi inte sett till hoppas den gått ut till ledamöterna.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser