Annons

Äntligen avspark i lingonserierna

I söndags var det premiär för BoIS i Superettan och i veckan drar de övriga serierna igång och de flesta av lagen i Landskrona börjar på hemmaplan.

Först ut är Häljarps IF, vilka spelar i division 4 nordvästra, som tar emot Åstorps FF klockan 19.00 imorgon, torsdag. Deras konkurrenter, Borstahusens BK möter Västra Karup på Ullkavallen på lördag klockan 14.00.

Annons
 

I division 5 västra spelar tre lag från kommunen. På lördag möter Asmundtorps IF Helsingborg AIS klockan 13.00 och halvannan timme senare är det dags för derby då IK Wormo tar emot Glumslövs FF på Exercisfältet.

Den serie som har flest lag från Landskrona är division 6 nordvästra B.
Här inleder FK Besa på fredag klockan 18.15 då de tar emot Makedoniska IF på Ulkavallen. Det enda laget som får lämna kommunen i premiäromgången är BK Fram som får åka den dryga milen norrut till Rydebäck för att ta sig an Fortuna. På lördag är det premiär på Idrottsplatsens B-plan där BK Landora möter Helsingborgslaget Stattena klockan 16.00 och dagen efter klockan 14.00 är det en ny match på Ulkavallen i Borstahusen då Bosna FF tar emot Ramlösa FF.

I division 7 Västra spelar Härslövs IK som möter Billeberga GIF på lördag klockan 15.00.

Vad gäller damfotbollen så finns det tre lag i Landskrona och två av dessa håller till i division 3 norra. Först ut är Wormo som på hemmaplan tar emot Vittsjö DFK klockan 11.30 på lördag och dagen efter klockan 17 möter tjejerna i Glumslöv Helsingborgs DFF på hemmaplan.
I division 5 nordvästra spelar Asmundtops IF och de möter Hasslarp/Ödåkra på söndag klockan 12.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser