Annons

Det händer idag

Luncher
Från och med idag så öppnar Pumphusets restaurang ”på allmän begäran” kl. 11.30 på vardagarna. Inne på ämnet lunch så noterar vi att även Seglarpaviljongen slår upp portarna för lunch denna vecka. Vad som serveras på stans lunchrestauranger hittar du här.

Föreläsning
Idag kan du också ta del av en arkitekts syn på den vackra staden. Arkitekt Ulf Roos föreläser på Pumphuset. Det är Borstahusens museiförening som bjuder in till ytterligare en föreläsning och som brukligt börjar man klockan 19 och i entreávgift får man lägga ett par tjugor.

Annons
 

Berättarcafé
Berättarklubben välkomnar till det enda berättarcaféet i Sydsverige med regelbunden verksamhet. Fri entré och god fika bjuds det på teaterrestaurangen från klockan 19.

Tävling
Idag startar Miljöförvaltningens energitävling. Svara rätt på frågor om energibesparingar i hushållet och vinn trisslotter.   http://www.landskrona.se/Energitaevling.aspx

Konst
Konstrundan håller öppet även under denna veckas vardagar. Hos konstnärerna är det öppet 16 – 19 och i Konsthallen i Landskrona 14 – 19. Passa på att besök konstnärerna nu i veckan om du vill ha lite lugnare konstupplevelser och stora möjligheter till samtal med konstnären.

Tipsa oss
Tipsa Landskrona Direkt om vad som är på gång.
info@landskronadirekt.com

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser