Annons

Succé för tjejmässan

Den årliga tjejmässan som arrangeras av stadens Fält- och Fritidsgrupp är en succé. I alla fall om man får tro Lotta Andersson som varit spindeln i nätet.
– Detta är tionde året vi har tjejmässa och alla är mycket nöjda, såväl utställare som besökare, säger Lotta Andersson när Landskrona Direkt besöker mässan på onsdagseftermiddagen.
– Förra året, vilket var det första här ute på Hållplats 261, hade vi cirka 650 besökare men i år är vi uppe i cirka 800.

Årets dragplåster var stjärnskottet från TV4:s The Voice, Mary N`Diaye samt Jannika Larsson, även känd som ”Hyper” i Gladiatorerna.
– Då var här som flest besökare. De fick bland annat höra om hur Jannika Larsson växt upp med mobbing men som hämtat styrka och blivit till vad hon är idag, berättar Lotta Andersson.

Annons
 

Att ro iland ett så stort program kräver en hel del.
– Det är ett 15-tal tjejer som jobbat stenhårt med detta. Det har varit allt från jagandet av sponsorer till artistbokningar och när nu kvällen närmar sig så tror jag att de är mycket nöjda med resultatet av det hårda arbetet. Vi har haft allt från advokater till armbrytare här och prova-på-aktiviteterna har varit många, säger Lotta Andersson och lovar att det blir en ny mässa nästa år.
– Det kommer det att bli. Jag längtar redan.


Det var tummen upp för årets tjejmässa. Det visar tjejen som provade på hur det var att stå i full brandmansmundering.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser