Annons

Två Landskronatöser i Rookie Rumble 

Under helgen som gick så hade Landskrona Kickboxning nya framgångar. Denna gång var det två debutanter som ställde upp i nybörjartävlingen Rookie Rumble som arrangerades i Göteborg. Syftet med tävlingen var att få fler nya att börja tävla i kickboxning. Vilket visade sig vara ett väldigt lyckat drag, över 50 matcher avverkades under lördagen i Hammarkullehallen.

Landskrona representerades utav två nervösa tjejer, Sara Casparson-Subaric och Emma Ankargren. Sara var först ut att äntra ringen.
– I första matchen var hon väldigt spänd och fick inte riktigt till sin fighting som hon ville men trots detta blev matchen mycket jämn, säger Tony Berglund huvudinstruktör och ordförande i Landskrona Kickboxningsförening som fick se Sara förlora med domarsiffrorna 2 mot 1.

Annons
 

I hennes andra match så lossnade det betydligt mer och boxningen började sitta bättre och bättre och hon började leverera fina kombinationer, trots detta så räckte det inte hela vägen fram utan det blev förlust även här med domarsiffrorna 2-1 till motståndarens fördel.

Trots att Sara inte lyckades dra det längsta strået denna gången så körde hon på väldigt bra och fortsätter hon att utvecklas i den takten hon har gjort hittills så kommer vinsterna snart gå till henne.

Landskronas andra fighter för dagen, Emma Ankargren startade sin första match i ett högt tempo.
– Men lite som Sara så ställde osäkerheten och nervositeten till det lite, och hon bjöd sin motståndare på lite enkla poäng men detta klarade Emma att hämta igen och vann matchen med 2-1.

– I andra matchen för Emma så föll bitarna på plats och hon körde på riktigt bra och låg steget före sin motståndare i stort sett hela tiden. Vinst för Emma och hon fick även med sig sin första guldmedalj.

– Detta var en kul upplevelse för de båda tjejerna att tävla, vilket gav dem blodad tand inför framtiden. Så vi kommer nog se mer utav dem båda på tävlingarna framöver. Förutom dessa två har vi även några till som mest troligen kommer att debutera under året, avslutar Tony Berglund.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser