Annons

Nya turer till Köpenhamn

Lördagen den 2 juni är det säsongspremiär för Köpenhamnsbåtarna. Precis som förra säsongen avgår Jeppe från Skeppsbrokajen varje lördag klockan 12.00. Nytt för i år är att man tar tåget hem när man känner för det.
– Det är en idé som vi fick efter förra säsongen. Det fanns en hel del som ville att båten skulle gå senare på kvällen men det har vi inga möjligheter till. Därför har vi nu tagit fram ett paket där det ingår en båtresa till Köpenhamn och en tågresa hem, säger Kirsten Rønn Madsen på Hven-Trafikken.
– Skulle intresset av en tillbakaresa tidigare vara så stort att 40 personer bokar så kör vi ändå, säger hon vidare.

Någon tvekan om att köra turen även i år var det inte.
– Det var en stor succé. Landskronaborna tog gärna en tur och på denna ville de flesta ha smörrebröd och något att dricka till. Därför kommer vi att köra på den linjen i år också. Men vi tar gärna emot andra önskemål. Kan vi så uppfyller vi gärna dom, allt för att turen ska bli så dejlig som möjligt, avslutar Kirsten Rønn Madsen.

Annons
 

Båten kommer att gå varje lördag under juni, juli och augusti.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser