Annons

Tioårsjubileum för tjejmässan

På onsdag den 4 april går årets tjejmässa i Landskrona av stapeln. Det är den tionde mässan i ordningen och den äger rum på Hållplats 261 på Allvar Gullstrandgymnasiet. Arrangörerna är Fält & Fritid tillsammans med ett antal tjejer från Landskrona.

På tjejmässan kommer en mängd olika företag, föreningar, organisationer och kreativa människor att finnas på plats för att berätta om sina verksamheter. Det kommer även att finnas möjlighet att prova på skytte, parkour, skate, armbrytning och olika musikinstrument. Dessutom kommer lokala artister att stå på scen med bland annat dans, sång och poetry slam.

Annons
 

Jannika Larsson, även känd som ”Hyper” i tv-programmet Gladiatorerna, kommer också till mässan för att berätta om sin resa till framgång och umgås med besökarna.

Tjejmässan pågår 13.00 – 17.00 och är helt gratis, med undantag från fikan som man kan köpa i caféet.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser