Annons

Pilgrimsmusslor och frågesport med FLIS i Stockholm

Föreningen Landskroniter i Stockholm (FLIS) har i dagarna hållit sitt årsmöte för 2012. Mötet ägde rum på Backstugan i Solna, som blivit något av hemmaplan för FLIS de senaste åren. Drygt tjugo av föreningens cirka femtio medlemmar tog del i mötet, som inleddes med en tallrik god jordärtskocksoppa med rökt pilgrimsmussla.
Själva årsmötet blev lugnt och innebar bland annat att styrelseledamöterna Christina Johannisson och Ulf Aulin avtackades liksom valberedningens Lennart Andersson. Ny i styrelsen blev Anders Arnsvik. Christina Johannisson är ny medlem av valberedningen.

Planer för föreningens kommande verksamhet diskuterades liksom Landskronas 600-årsjubileum, och omvalda ordföranden Bibbi Andersson uppmanade medlemmarna att delta i stadens halsdukskampanj inför jubileet.
En frågesport med (svåra) frågor om hemstaden då och nu under ledning av Ulf Aulin avslutade kvällen. Såväl knarkhundar, slaget vid Landskrona som BoIS-fakta fanns bland frågorna. Segrare med flest rätt blev Anneli Olsson.

Annons
 


Två veteranmedlemmar – Rosally Wester och Majken Ivarsson.


Nya medlemmen Kerstin Nordström fick en orientering av Lennart Andersson.


På bilden till vänster avgående styrelseledamoten Christina Johannisson och längre bort på samma sida bordet Anders Arnsvik, som är ny i FLIS styrelse.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser