Annons

Utesäsongen igång för tioåringarna

Den stora cuphelgen inom ungdomsfotbollen infaller runt Kristi Himmelsfärdshelgen. Det hindrade dock inte BK Landoras tioåringar från att redan i helgen delta i Kvarnby IK:s cup på konstgräs.
– I helgen som gick hade vi två lag igång i Kvarnby IK:s cup, KIK Cupen. Det blev totalt sex matcher var för de båda lagen. Under lördagen var sju tappra killar uppe med tuppen och inledde cupspelandet med matcher mot Kvarnby IK 1, Staffanstorps GIF och Hyllie IK. Tyvärr ville det sig inte riktigt spelmässigt, men trots det och att vi kom till spel utan avbytare höll killarna humöret uppe och inte en enda sur min skådades så långt ögat kunde nå, berömmer lagets tränare Carl Nielsen.

På lördagseftermiddagen var det lag Röds tur att snöra på skorna på konstgräset i Kvarnby och när dagen var  över hade tre Malmölag besegrats med sammanlagt 11-0.

Annons
 

På söndagen vankades det slutspel för landoriterna vars lag Röd fick kämpa om de ädlaste medaljerna men där Malmö FF blev numret för stora men som trots detta hamnade på en sammanlagd 3:e plats när tabellerna räknats samman.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser