Annons

Ännu en vinst för Bois

På lördagseftermiddagen spelade Bois försäsongens sista träningsmatch på hemmaplan och det blev återigen seger. Öster stod för motståndet och Bois vann med 3-1. Detta innebär att man fortfarande är obesegrade under försäsongen.
– Vi gjorde en bra insats och hela laget bidrog till detta. Passningsspelet fungerade och vi gjorde tre riktigt fina mål. Nu hade vi också ett bra motstånd, så det blev en bra värdemätare, säger Bois tränare Henrik Larsson till klubbens hemsida.

Bois öppnade matchen stark och hade redan efter tio minuter tagit ledningen med 2-0. Båda målen gjordes av Linus Olsson och det var den formstarka anfallarens femte och sjätte mål på de senaste två matcherna. I mitten av den första halvleken reducerade Öster men några minuter före slutet avgjorde Surprise matchen med sitt 3-1-mål.

Annons
 

Nu återstår för Bois bara två matcher på träningslägret i Spanien, innan premiären i Superettan mot Brommapojkarna 8 april.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser