Annons

Sorti med flaggan i topp

Med en knapp minut kvar på matchuret kunde Andreas Svensson slå in segermålet som betydde 5-4 till Falcons borta mot Malmö FBC. Därmed kunde redan nerflyttningsklara Falcons avsluta säsongen på ett snyggt sätt. Falcons som annars inledde Allsvenskan på ett överraskande bra sätt, inte minst med tanke på att man inför säsongen tappat ett dussin spelare, har gjort en rent ut sagt resultatmässigt bedrövlig andra hälft på serien. Sedan man i omgång 11 besegrade Malmö på hemmaplan i årets i särklass mest minnesvärda match har det inte blivit en enda seger förr är igår då Malmö åter svarade för motståndet.

Vi noterar att klubben trots motgångarna inte ligger på latsidan utan bygger redan för framtiden. I veckan skrev sistaårsjunioren Johan Kvist på ett flerårigt kontrakt. 18-årige Johan Kvist gjorde sin A-lagsdebut redan förra säsongen och har denna säsong varit en de unga spelarna som fått speltid i Allsvenskan.
– Johan har visat härlig inställning på träning och match. Han är mycket seriös och ambitiös, och kommer vara nyttig för oss i vår fortsatta satsning framöver, säger Falcons sportchef Petri Manu till klubbens hemsida.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser