Annons

Röda Korset höll årsstämma

Nyligen höll Röda Korset Landskrona årsstämma i Borstahusens kapell och då avtackades styrelsemedlemmen Karin Witzell-Persson liksom Ewa Winqvist och Lisbeth Nilsson från valkommitén. Suzanne Svedberg, som varit frivilligledare för det nystartade projektet med Röda Korsvärdar på lasarettet i Landskrona sedan hösten 2011, blev ny styrelsemedlem. Sylva Rampe fick dessutom fortsatt förtroende som ordförande och kan se tillbaka på ett lyckat år.
Det viktigaste som hände 2011 var att vi flyttade till större lokaler och att vi startade vårt nya projekt med Röda Korsvärdar på lasarettet, säger hon.

Under 2012 är målet att utvecklas ytterligare, framför allt på det sociala planet.
– Vi ska satsa på vårt café och utöka den sociala samvaron. Vi vill också utveckla vårt samarbete med andra Röda Korskretsar i nordvästra Skåne. Dessutom hoppas vi att antalet medlemmar ska öka, säger Sylva Rampe.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser