Annons

Dopingkontroll på Friskis & Svettis

Igår genomförde representanter för Skåneidrotten en dopingkontroll på Friskis & Svettis i Landskrona.
– Kontrollen var beställd och betald av föreningen men genomfördes på tid som var okänd och icke påverkbar, berättar Björn Wiklund, verksamhetschef vid på Friskis & Svettis.

Friskis & Svettis tillhör Riksidrottsförbundet och kan när som helst utsättas för slumpvisa kontroller på RFs eget  initiativ. Detta är något som landskronavadelningen av F&S flera gånger tidigare också ansett som något mycket positivt.
–  Orsaken till att vi dessutom beställer egna dopingkontroller är vår önskan att erbjuda alla våra medlemmar en så dopingfri miljö det bara är möjligt, menar Björn Wiklund och anser dopingen som ett samhällsproblem som måste bekämpas på bred front.
 – Vi deltar i denna kamp på så många plan som möjligt och på alla sätt som nu erbjuds. Dessutom är vi beredda att ta egna initiativ där vi har resurser för att ge vårt bidrag. Ett sånt initiativ är bland annat våra egeninitierade dopingkontroller.
 Responsen från Skåneidrottens kontrollanter har inte låtit vänta på sig.
– Vi fick ett kanonbemötande och service av er personal. Kontrollen genomfördes i en mycket positiv anda, skriver man iadg i ett meddelande till F&S.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser