Annons

Falcons åker ur Allsvenskan

Det blir inget spel i Allsvenskan Södra för Landskrona Falcons herrar nästa säsong. Det står klart efter förlusten med 8-4 mot Växjö i lördags. Man hade inför matchen en liten chans att hänga kvar i Allsvenskan, men då var man tvungna att vinna. Förlusten innebär att Falcons herrseniorer för första gången trillar ur en serie. Av säsongen återstår nu endast ett derby mot Malmö på bortaplan men eftersom Falcons redan är klara för nedflyttning så kommer den matchen att vara betydelselös.

Vi noterar även att Niklas Dahlström har förlängt sitt kontrakt med Falcons. Den 29-årige forwarden är klar för ytterligare en säsong med laget som han gjorde sin a-lagsdebut för redan som 15-åring.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser