Annons

Femetta för BoIS mot Ramlösa

Fyra mål av Linus R. Olsson och ett av Fredrik med samma efternamn. Det blev de randigas skörd då de enkelt besegrade Ramlösa södra på fredagen. 5-1 till BoIS slutade matchen som spelades på Heden i Helsingborg. Förutom Olsson och Olssons framfart gladdes BoIS-lägret åt att Linus Malmqvist var tillbaka i spel efter sitt benbrott i höstas.
– Det var naturligtvis inte det bästa motstånd i dag, men vi är tacksamma för att Ramlösa ställde upp. Det blir ett annat tempo i matchen. Så det blev en bra genomkörare för oss och vinner man med 5-1 så måste man ju vara nöjd, säger BoIS-tränaren Henrik Larsson på klubbens hemsida.

Lördagen den 24 mars klockan 14.00 spelar BoIS sin sista träningsmatch då de möter Öster i Häljarp. Därefter är dags för läger i Spanien där två matcher ska spelas. Vilka BoIS då möter är inte klart.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser