Annons

BoIS i 100 år ska sättas på pränt Mats Ingelström är en trogen BoIS-supporter och han fick bifall för sitt förslag på att en bok ska skrivas på temat BoIS 100 år, en födelsedag som inträffar 2015.

Mats Ingelström är en trogen BoIS-fantast och har suttit med i föreningens styrelse i många år. Idag är han dock ”bara” en stor supporter och medlem. Till måndagens årsmöte hade han lämnat in ett förslag på att det ska skrivas en bok om BoIS historia då föreningen fyller 100 år 2015.
– Det är en tanke jag har haft länge och nu tyckte jag att det var dags att ta upp den på ett möte för att få saken prövad, säger Mats Ingelström. Och visst fick han gehör för sitt förslag.
Det eniga årsmötet beslutade att låta styrelsen börja arbetet med att kontakta författare.
– Åke Jönsson har skrivit två böcker tidigare. Den första sträcker sig över föreningens första 75 år och den andra från 1976 till 1990. Därför känns det naturligt att först fråga honom, säger en glad Mats Ingelström.

I övrigt från årsmötet kan konstateras att ordföranden Kenneth Håkansson får nytt förtroende samt att omval skedde på styrelseledamöterna Peter Condrup, Per Harrysson och Gabriel Munck.

Annons
 

Landskrona Direkt har i en tidigare artikel skrivit att föreningen går back med cirka 1,5 miljoner kronor. Under 2012 räknar man dock med att få in mer pengar från sponsorer och förbund. Därför han man lagt en budget som visar ett plus på 188 000 kronor för 2012.

Under kvällens sista punkt utsågs Fredrik ”Mini” Svanbäck till årets spelare 2011 samt Thomas ”Gusten” Gustafsson till årets ledare för hans arbete med föreningens P97-lag.


Thomas ”Gusten” Gustafsson och Fredrik ”Mini” Svanbäck prisades för sina insatser på BoIS årsmöte.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser