Annons

Landoras tioåringar firade nya triumfer

I helgen avslutade säsongens spel för Landoras nio- och tioåringar med att lag 02 Röd åkte till Kristianstad och spelade cup.
– Detta är den största cup något av våra 02/03- lag hittills deltagit i, 45 lag kom till spel, säger Christer Bergström en av fyra engagerade ledare. Trots en tidig samlingen var killarna vakna från början och gruppspelet gick väldigt bra.
– Killarna blev gruppsegrare efter fyra segrar med målskillnad 12-4. I åttondelsfinalen blev det match mot ett välspelande Höganäs BK, men tack vare ett ännu bättre spelande BK Landora blev det seger med 3-1, säger tränaren.

I kvartsfinalen ställdes man mot  IFK Hässleholm och efter en spännande match blev det vinst i sudden med 2-1.
– I semifinalen ställdes vi mot arrangörsklubben Kristianstads BoIS, som vann den jämna tillställningen med 1-0.  Kristianstads vann sen även finalen. Vår sista match för dagen var om 3:e pris mot BSH Österlen, en sammanslagning av tre klubbar. Efter full tid stod det 0-0, och det blev ett avgörande i sudden där vi drog det kortaste strået. Det blev en heldag för killarna som var fantastiskt duktiga och även om spelkvaliteten sjönk i vissa matcher så har man ett jättebra grundspel och en laganda som räcker väldigt långt. Summeringen av årets cupspel inomhus blir att 02 lag Röd tar sig till slutspel i de tre cuper de har spelat, med slutplaceringarna 4:a, 1:a, 4:a! Ett fantastiskt bra resultat, berömmer Christer Bergström.

Annons
 

Nu drar utomhussäsongen igång på allvar och träningsmatcher och träningar kommer att avbrytas av cupspel, den första om bara två veckor då vi åker till Kvarnby med våra två 02-lag.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser