Annons

Falcons förlorade igen

I lördags spelade Landskrona Falcons återigen en väldigt viktig match i Allsvenskan Södra och även denna gång blev det förlust. Mötet med Östra Jönköping på bortaplan slutade 5-3 till hemmalaget och nu ligger Falcons sist i tabellen. Precis som i förra matchen mot Fagerhult var det den tredje perioden som avgjorde matchen. Falcons hade ledningen med 3-2 inför den sista perioden men släppte in tre mål innan matchen var slut och fick åka hem utan poäng. Falcons har dock fortfarande chansen att hålla sig kvar i Allsvenskan eftersom två omgångar återstår. Till helgen tar Falcons emot Växjö i säsongens sista hemmamatch och då bjuder klubben återigen på gratis inträde. Sedan återstår ett Skånederby mot Malmö på bortaplan.

Falcons damer spelade också i helgen och åkte även dem på en förlust, dock efter sudden death. De mötte Malmö FBC och låg under med 4-1 efter första perioden men gjorde en stark upphämtning och kom tillbaka till 4-4. Matchen gick till sudden death och där drog Malmö det längsta strået, men Falcons tog åtminstone en viktig poäng.

Annons
 

Vi noterar även att Stefan Zyszczak har förlängt sitt kontrakt med Falcons till 2015.
– Stefan har visat att han håller bra allsvensk klass och har utvecklats mycket under säsongen och har varit bra på sin centerposition. Tyvärr så har han varit skadad efter juluppehållet och då har vi även tagit mindre poäng.  Jag är helt säker på att han kommer vara en av de tongivande spelarna från sin centerposition kommande säsongerna, säger Falcons sportchef Petri Manu till klubben hemsida.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser