Annons

Skolvillorna rör upp känslor

Efter gårdagens politiska kommentarer till skolvillorna mejlar, var för sig,  Stefan Olsson (SD) och Torkild Strandberg (FP) redaktionen och påtalar att Nilkas Karlsson inte var närvarande vid den aktuella budgetberedningen då Per-Mikael Svensson, chef för ekonomikontoret delade ut underlaget för skolvillorna.
– Niklas var inte där. Lars Svensson var där. Vad han ägnade sin tid åt anar jag inte. Kanske skulle Niklas tala med sin partivän istället för att via media rikta felaktiga anklagelser, skriver Torkild Strandberg.

– Jag anklagar ingen utan uttrycker oro över den spekulation Torkild och hans partivänner sysslar med. Risken är ju att framtida generationer får betala Folkpartiets risktagande. Deras reaktion får mig att tänka på det gamla talesättet ”ingen rök utan eld”, svarar Niklas Karlsson och som förklaring till att han inte närvarade på mötet anger att detta ändrats med kort varsel och att han hade andra åtagande vid tidpunkten.
–  Jag har postfack och rum i stadshuset. Min mejladress är välkänd. De hade väldigt enkelt kunnat se till att jag också fått underlaget som nu bara delades ut på sittande möte, avslutar Niklas Karlsson.

Annons
 

Läs mer:

  • Politiska kommentarer till skolvillorna
  • Skolvillorna en förlustaffär
  • Golfbolag erbjuds hyra skolvillorna
  • Svårsålda skolvillor ska hyras ut
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser