Annons

Fotovinnare prisad med bok

På onsdagskvällen fick Rickard Jonsson på konsthallen ta emot priset efter att ha vunnit den prestigefyllda tävlingen Årets bild 2011 på Landskrona Direkt.

Bilden togs då det brakade loss på himmelen över Landskrona i somras. Att bilden blev så bra är kanske mer tur än skicklighet enligt den blygsamma fotografen.
– Jag tycker det är kul att fotografera och jag är klart intresserad. Men jag visste inte hur man tog bilder på blixtar. Därför skyndade jag mig in på nätet, läste på snabbt och riggade kameran och sköt. Det gick väldigt fort, sa Rickard då han tog emot Martin Bogrens bok Lowlands som beskriver den fotoutställning som visas på konsthallen till och med söndag.

Annons
 

Förutom boken fick Rickard ett par biobiljetter.
– Det känns stort att vinna en sådan tävling och jag kommer att fortsätta att skicka in bilder, lovar den duktiga amatörfotografen.

Se Rickards vinnarbild här

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser