Annons

Falcons spelare bjuder på supporterresan

Landskrona Falcons spelar på lördag en mycket viktig match borta mot Östra SK Jönköping. Spelarna har på eget initiativ beslutat att bjuda fansen på deras bussresa till matchen i Jönköping.
Vi spelare i Falcons inser att en seger i lördagens bortamatch är otroligt viktig för nytt Allsvenskt kontrakt. När vi såg att en supporterbuss skulle till Jönköping tyckte vi att det var läge för oss att sponsra den bussen och bjuda de som stöttat oss på resan av två anledningar. För det första för att vi vill visa att vi inte har presterat på den nivån vi kan och att det inte beror på att vi inte har hjärta för klubben utan av anledning att det varit en speciell säsong på många sätt, säger initiativstagaren Viktor Andersson

-Nu gör vi allt för att tillsammans klara av vårt mål och jag hoppas att Landskrona har ett Allsvenskt lag även nästa säsong och en fortsatt vision om spel i Sveriges högsta liga SSL, tillägger Viktor Andersson.

Annons
 

– Ett fantastiskt fint initiativ från spelarna! Nu får vi verkligen hoppas att många tar chanser och stöttar laget till tre poäng uppe i Jönköping, säger Falcons assisterande tränare Tony Christensen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser