Annons

Jazzhouse höll årsmöte

Jazzhouse Landskrona höll årsmöte den 24 februari på Tages under ledning av ordföranden Jan Sandström.  På tur att avgå stod Peter Both, Karin Eggers, Bertil Svensson och Jonnie Årman. Det blev omval av Peter, Karin och Bertil medan Jonnie, som hade avsagt sig omval, avtackades med en gåva.
Lars Bandelin valdes till ny revisor efter avgående Mats Angbäck. Till ny revisorsuppleant valdes Kenneth Hallqvist.
Efter mötet fortsatte kvällen med Jazz i Baljan på scenen. Orkestern framförde New Orleans-låtar, Ellingtons 30-tal och 40-talets swing med sådan spelglädje, att kvällen blev mycket lyckad. Klubbens nästa arrangemang blir på Tages, lördag den 31 mars då Sir Bourbon Dixieland Band gästar.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser