Annons

Hemvårdsflytt inställd

Idag var det meningen att hemvårdarna som har sina lokaler i Glumlöv skulle flytta till gruppen som är lokaliserade i Asmundtorp. Detta avslöjade Landskrona Direkt den 27 januari. Någon flytt blir det dock inte, i alla fall inte innan september månad.
– Just nu håller Lena Landström som är äldreomsorgschef i Landskrona stad på att se över den konsekvensanalys som gjordes för ett år sedan och när hon är klar så kommer man att ta ett nytt beslut, säger Linda Strid, vikarierande enhetschef för de båda enheterna.
– Om det blir någon flytt eller ej kan jag inte svara på men skulle det bli aktuellt så kommer det att ske efter den första september. Mer vet jag inte idag.

Omsorgsnämndens ordförande Hans Raita (M) bekräftar uppgifterna.
– Beslutet är lagt på is. Nu ska man försöka hitta en lösning som personal och ledning kan enas kring.Synpunkterna som framförst från personalen ska beaktas, säger han och nämndens andre vice ordförande Alinda Zimmander (S) tillägger.
– Jag tror även att miljöförvaltningen vill ha ett ord med i leken inte minst med tanke på den kraftiga ökningen i bilkörandet som konsekvensutredningen visar på.

Annons
 

Landskrona Direkt har försökt att nå Lena Landström utan resultat.

  • Hemvården: Glumslöv och Asmundtorp slås samman
  • Kritiserad hemvårdsflytt ifrågasatt
  • Hemvårdschef kan riva upp flyttbeslut
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser