Annons

Fortsatt tungt för Falcons

Landskrona Falcons har det fortsatt jobbigt i botten av allsvenskan. Lördagens hemmamatch mot Fagerhult gjorde inte heller läget bättre. Falcons började starkt men låg trots det under med 0-1 efter första perioden. I andra perioden kom Falcons tillbaka och vände matchen genom tre mål i powerplay. Men i sista perioden tappade Falcons allt.
Fagerhult gjorde fyra raka mål och slutresultatet skrevs 3-5 till gästerna.

Med tre matcher kvar har Falcons nu en svår resa framför sig för att hålla sig kvar i allsvenskan. Man har två poäng och några plusmål upp till säker mark och i nästa omgång väntar Östra SK Jönköping på bortaplan. Sedan återstår säsongens sista hemmamatch mot Växjö innan man möter Malmö i ett Skånederby på bortaplan i säsongens sista match.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser