Annons

Falconstjejer sjua i landet

Den gångna helgen avgjordes Newbody Cup, ett slags inofficiellt-SM för klubblag i innebandy i Falun.

Falcons F15 tjejer hade kvalificerats sig som ett av landets åtta bästa lag i sin åldersklass. Turneringen började direkt med kvartsfinaler där landskronatjejerna lottades mot Täby IS IBF. En jämn match som till slut vanns av Täby med 3-1.

Annons
 

Som om det inte vore tufft nog att möta landets bästa tjejer så slog även influensan till i Landskronalägret. I desarmerat Falcons fick därefter i första placeringsmatchen se sig besegrade mot Pixbo med 9-2. I den avslutade matchen kunde dock Falcons besegra Lockerud med 3-1 och därmed slutade man på hedrande sjundeplats i denna rikstäckande turnering.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser