Annons

Dömd till fängelse mot sitt nekande

En 35-årig Landskronabo har dömts till tre månaders fängelse för grovt vapenbrott. Det var den 1 november som en polispatrull fick syn på och körde sakta sidan om 35-åringen på Föreningsgatan i Landskrona. Då han gick förbi en parkerad lastbil vände han plötsligt och började gå i motsatt riktning. Polisen beslöt sig då för att stoppa mannen. Under lastbilen hittade polisen en skarpladdad pistol. Mannen förnekar att han har något med vapnet att göra men domstolen gick på åklagarens linje och dömde mannen till fängelse. Några fingeravtryck eller andra spår på vapnet fanns inte. Mannen är tidigare dömd till fängelse för bland annat narkotika- och vapenbrott.

Annons
Annons
Annonser






















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser