Annons

Rubensson förlängde kontraktet

Jacob Rubensson har förlängt sitt kontrakt med Landskrona Falcons. Avtalet är flerårigt och båda parter är mycket nöjda med kontraktsförlängningen.
– Jag har trivts ypperligt denna säsong med klubben, lagkamraterna och ledarna. Stämningen har varit på topp i truppen trots tabellplaceringen. Sedan har det gått mycket bra för mig personligen och jag ser fram emot att utvecklas ännu mer de närmaste säsongerna med Landskrona Falcons, säger backen.
– Jacob har varit helt lysande på sin backposition under säsongen och min prioritering var att skriva ett längre kontrakt med Jacob och vi lyckades hittade en bra lösning för båda parter, säger Petri Manu, sportchef i Landskrona Falcons.

Jacob Rubensson är född 1991 och hans moderförening är Kungshult från Eslöv.

Annons
 

I morgon klockan 14.14 i idrottshallen tar Falcons emot Fagerhult i en match som med all rätta kan beskrivas som en ödesmatch. Falcons har rent av på sin hemsida använt rubriken ”På liv och död” i sitt införmatchen artikel.

Det är fri entré så passa på att ge ditt stöd åt stadens innebandykrigare som kämpar för en plats i nästa års allsvenska!

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser