Annons

Ny träningsmatch för BoIS

Imorgon, lördag klockan 12.00, tar BoIS emot LB07 på idrottsplatsen i Häljarp. Vilka som kommer till start är oklart i skrivande stund. Klart är dock att Marcus Lantz missar matchen på grund av en opererad minisk. Förhoppningarna att han ska vara klar för spel till premiären den 8 april, då BoIS tar emot Brommapojkarna på Idrottsplatsen, är hög.

Som vi skrivit tidigare så är det knappast troligt att det blir någon träningsmatch mot Helsingborgs IF den 18 mars. En ny match har dock tillkommit och den spelas den 13 mars klockan 18.30 då Eskilsminne kommer på besök. Den matchen är den enda som avgörs på Idrottsplatsens konstgräs i Landskrona. Dessutom möter BoIS Högaborg på bortaplan den 8 mars klockan 18.00 samt Öster i Häljarp klockan 14.00 den 24 mars.
BoIS kommer med all sannolikhet att spela ytterligare två matcher innan premiären och dessa avgörs i södra Spanien, närmare bestämt i Malaga, dit laget åker för en veckas träning den 26 mars. Vilka som kommer att stå för motståndet är inte klart.

Annons
 

Noterbart ur BoIS-ögon är också att lagets före detta målvakt Mirza Selimovic har skrivit ett tvåårskontrakt med Kristianstad FF.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser