Annons

Lyckat disco får efterföljare

Det lyckade sportlovsdiscot får efterföljare.
– Eftersom arrangemanget blev så lyckat så har vi bestämt oss för att fortsätta redan nästa lov och då blir det ett påskdisko. Vi siktar på två skoldiskon på vårterminen och två på höstterminen, båda dessa för barn i förskoleklassen upp till årskurs sex, säger Maria Andersson, projektledare vid Cityidrott.

Det var förra fredagen som vårvinterlovet avslutades med ett stort disko på Folkets Hus. Arrangemanget, var som vi tidigare berättat ett samarbete mellan IM/Connecting LA, LISA/Cityidrotten och Landskrona Taekwondo Akademi.
– Totalt så var i runda svängar  170 barn från alla stadens skolor på plats i Folkets hus lilla festlokal och dansade sig svettiga. Vi var lite oroliga att det inte skulle bli så stor uppslutning men det visade sig snabbt att suget efter denna typ av arrangemang var stort. Vi hade kö ut till gatan när vi startade insläppet, avslutar Maria Andersson, som efter en  uppslutning som var över förväntan nu har att planera inför kommande arrangemang som du alldeles säkert kommer att få tips om här på Landskrona Direkt.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser